top of page

Toch een beetje spannend of nog vragen? Hier nemen we je twijfels weg!

V: Waarom zou ik mee moeten doen?

A: Omdat je je trouwjurk weer aan mag! De mooiste jurk die je ooit gekocht hebt. Als je hem aan doet ga je vanzelf stralen en komen geweldige herinneringen terug.

V: Ik pas mijn jurk niet meer, kan ik toch mee?

A: We herkennen het allemaal, de jurk past niet meer (perfect) Hij is misschien te groot of te klein geworden. Gelukkig zijn daar heel veel oplossingen voor, een veiligheidsspeld hier, een extra stukje stof daar. Uiteindelijk zie je er weer zo mooi uit dat niemand dat door heeft. Wil je toch wat tips hebben, laat het ons dan weten, we denken graag met je mee!

V: Ik wil heel graag gaan maar mijn vriendinnen willen niet.

A: Geen probleem, er komen zoveel leuke vrouwen dat je het naar je zin gaat hebben. Dat beloven we.

V: Ik wil heel graag komen, maar ik heb geen jurk, moet ik een trouwjurk aan?

A: Misschien heeft je moeder een trouwjurk? Een vriendin? Een tante? Het is wel echt de bedoeling dat je in een trouwjurk komt anders ga je je misschien wel 'underdressed' voelen. Misschien vind je er wel een bij een tweedehands- of kringloopwinkel. En als je de jurk eenmaal aan hebt ga je het voelen, Magisch is het wat zo een jurk met je doet!

V: Het lijkt dat er weinig geld naar het goede doel gaat, waarom?

A: In eerste instantie willen we vooral dat het een leuke avond is die toegankelijk is voor veel vrouwen. Daarom wilden we de prijs niet te hoog maken. Daarnaast proberen we in ieder geval bewustzijn creëren voor GirlsNotBrides. Natuurlijk mag je altijd meer doneren (van sommigen hebben we zelfs al toezeggingen! :-D en hopen we in de toekomst steeds meer geld in te zamelen, want we willen dit ieder jaar gaan doen! Als je goede ideeën hebt om ons te helpen, laat dat dan ook weten, op de avond zelf of via de mail.

V: Mag ik meer geld doneren?

A: Ja natuurlijk! Of via ons of zelf. Als je het via ons wilt doen, laat het dan even weten, dan zorgen we dat het goed komt.

V: Vaak blijft er geld aan de strijkstok hangen als geld op wordt gehaald bij goede doelen, verdient Wedding Dress Dinner iets aan de actie?

A: Helemaal niks, we kunnen volledig transparant laten zien welk geld waar naartoe gaat.

bottom of page