top of page
IMG-20170924-WA0030.jpg

Over ons

Al toen ze klein was droomde Fleur erover om in haar trouwjurk uit eten te gaan met haar vriendinnen. Het is immers de mooiste jurk die je kunt wensen. Jaren later, toen ze de mooiste dag van haar leven had gehad, kwam haar wens af en toe ineens weer boven drijven. In 2017 vond ze dat het er van moest gaan komen. Het eerste Weddingdress dinner werd georganiseerd en op 21 September ging een groep van 8 beeldschone vrouwen op pad door Amsterdam, allemaal in hun bruidsjurk. 

Het diner was een groot succes, met bruidstaart en al.

Daarna zeiden een heleboel andere vrouwen dat ze de volgende keer ook wel mee zouden willen en een traditie is geboren. Om de liefde te vieren en om andere inspirerende vrouwen te leren kennen.

Ga je ook mee?

 

Met het diner willen we ook aandacht geven aan Girls Not Brides. Wij zijn uit liefde getrouwd, maar helaas geldt dat niet voor alle vrouwen op de wereld. Sommige vrouwen worden gedwongen op jonge leeftijd te trouwen en in veel gevallen eindigen ze daardoor totaal afhankelijk van hun man en schoonfamilie in armoede. Girls Not Brides zet zich in tegen kindhuwelijken om ze uiteindelijk overal op de wereld te beëindigen.

Weddingdressdinner_HQ-160.jpg
Weddingdressdinner-QMusic-MP3.mp3Fleur op de radio
00:00 / 02:58
bottom of page